Mamadepot Lubbeek

Ook in deze Coronatijd is het Mamadepot er voor iedereen. Ook al zijn we minstens de komende maand niet open, we willen jullie toch een extra warm hart onder de riem steken. Hoe? Door onze aangepaste ‘service op maat’. Daarover lees je hieronder alles.

Hoe kan jij helpen?

Deel de post op Facebook en vertel hierover aan anderen. Breng mensen met ons in contact. Zo vormen we samen het netwerk waar iedereen meer dan ooit nood aan heeft.

Heb je dringend iets nodig wat je anders in het Mamadepot zou kunnen vinden? Plots een gat in de schoenen van je kleuter? Een winterjas van je tiener kwijt? We kijken met plezier of we het in onze stock hebben steken en bezorgen je een foto. Afhalen kan je dan tijdens onze geplande openingsmomenten, betalen kan contactloos (met QRcode).

Kunnen we nog iets extra in de zak van Sint en Piet stoppen? Heb jij een echte puzzelaar, lezer, blokken stapelaar… in huis? Laat ons dan zeker iets weten en wij duiken in onze speelgoedkamer.

Je kan ons bereiken via mamadepotlubbeek@gmail.com of via onze facebookpagina.

Wat jammer genoeg op dit moment niet kan, is spulletjes binnenbrengen. De afgelopen dagen kregen we hier al veel vragen over. Wij zijn ontzettend blij dat jullie aan ons denken. Als het kan, hou je spullen dan nog even aan de kant, wij ontvangen hen met veel warmte van zodra het terug kan.

Zorg voor jezelf, zorg voor anderen, zorg voor elkaar.Tot snel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *