Broederlijk Delen

Solidariteit met het Zuiden

De coronamaatregelen hadden een grote impact op onze campagne. De genomen maatregelen maakten veel acties onmogelijk.

Maar we kijken tevreden terug op onze “tweede coronacampagne”. Klinkt misschien een beetje vreemd, maar toch … Vorig jaar was het plots 1-0 voor corona, en niets, maar dan ook niets kon er gebeuren om er een gelijkstand van te maken. Maar … dit jaar mogen we zeggen dat de stand 1-1 is, misschien zelfs 1-2. Tijdens deze coronacrisis is het belangrijk ons in te zetten voor de mensen die het moeilijk hebben. Ons in te zetten voor elkaar. We zagen zoveel moed, doorzettingsvermogen en creativiteit.

Door onze plaatselijke vrijwilligers kreeg ieder van jullie info in de brievenbus en de mogelijkheid ons project in Bolivia: “Aardappelen telen als daad van verzet” te steunen.

We willen jullie hartelijk danken voor je bijdrage die er dit jaar net iets anders uitzag.

Hartverwarmend, echt waar!

Toch vergeten te steunen, geen nood, er kan er nog altijd een gift gedoneerd worden op rekening BE12 0000 0000 9292. Elke euro helpt. Want als je maar een beetje deelt, deel je meer dan je denkt. Jouw solidariteit is nu meer dan noodzakelijk. Voor mensen in een kwetsbare positie is het nu nog moeilijker. Net daar kunnen wij het verschil maken.

We zijn allemaal verbonden, dat zagen we de voorbije tijd meer dan ooit. En alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen mee is.

Bedankt voor jouw solidariteit.

Dosal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *