Gezinsbond Pellenberg

De Gezinsbond is een pluralistische en zelfstandige vereniging van gezinnen die ijvert voor maximale ontplooiingskansen voor alle gezinnen en hun leden.
De Gezinsbond wil in het bijzonder actief bijdragen tot het versterken van de draagkracht van elk gezin en werken aan een kind- en gezinsvriendelijke samenleving, gekenmerkt door een sterke sociale samenhang  en duurzaamheid.
Dit maatschappelijk engagement realiseert de Gezinsbond voornamelijk door activiteiten op het domein van gezinspolitieke werking, de gezinsgerichte dienstverlening, het verenigingsleven en het sociaal-cultureel werk.
Elk gezin is welkom bij de Gezinsbond. Onder de leden zijn er zowel grote gezinnen, gezinnen met jonge kinderen of tieners als grootoudergezinnen en nieuw samengestelde gezinnen.

CONTACTPERSONEN:

Voorzitter Ann Gooris Kerkweg 24 3212 Pellenberg 016/ 46 26 03
Secretaris Annelies Wybo Kapelstraat 27 3212 Pellenberg 0473/89 84 06 annelies.wybo@gmail.com

KINDEROPPASDIENST:

Coördinator Ann Gooris Kerkweg 24 3212 Pellenberg 016/ 46 26 03 babysit@gezinsbondpellenberg.be